Urządzenia i Akcesoria
Suan la tang (hot and spicy soup)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
Chilli oil
-
garlic clove1
-
eschalot peeled1
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces (3 cm)1
-
chilli powder to taste3 tbsp
-
oil200 g
Szechuan soup
-
dried shiitake mushrooms3
-
dried black fungus (see Tips)10 g
-
warm water for soaking
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices1 cm
-
canned bamboo shoots drained60 - 90 g
-
water plus an extra 3 tablespoons1000 g
-
pork mince200 g
-
fresh enoki mushrooms cut into pieces (3 cm)100 g
-
soy sauce1 tsp
-
dark soy sauce1 tsp
-
Chinese black vinegar to taste3 - 4 tbsp
-
salt to taste½ tsp
-
sugar½ tsp
-
ground black pepper to taste
-
arrowroot flour2 tbsp
-
tofu cut into cubes (1 cm)150 g
-
egg white lightly beaten1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices1 - 2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
368.3 mg
Białko
13 g
Kalorie
738.2 kJ /
175.8 kcal
Tłuszcz
8.1 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
10.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hakka Yam Abacus
20 min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 godz.
Pork Trotter Jelly
8 godz.
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Gado gado
1 godz.
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 godz. 15 min
Steamed Chicken with Chilli Sauce
30 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Chai Buey
1 godz. 45 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min