Urządzenia i Akcesoria
Suan la tang (hot and spicy soup)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
Chilli oil
-
garlic clove1
-
eschalot peeled1
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces (3 cm)1
-
chilli powder to taste3 tbsp
-
oil200 g
Szechuan soup
-
dried shiitake mushrooms3
-
dried black fungus (see Tips)10 g
-
warm water for soaking
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices1 cm
-
canned bamboo shoots drained60 - 90 g
-
water plus an extra 3 tablespoons1000 g
-
pork mince200 g
-
fresh enoki mushrooms cut into pieces (3 cm)100 g
-
soy sauce1 tsp
-
dark soy sauce1 tsp
-
Chinese black vinegar to taste3 - 4 tbsp
-
salt to taste½ tsp
-
sugar½ tsp
-
ground black pepper to taste
-
arrowroot flour2 tbsp
-
tofu cut into cubes (1 cm)150 g
-
egg white lightly beaten1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices1 - 2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
368.3 mg
Białko
13 g
Kalorie
738.2 kJ /
175.8 kcal
Tłuszcz
8.1 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
10.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 min
Mock Fin Soup
35 min
Drunken Herbal Prawns
4 godz. 55 min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 min
Yu wan tang (fish ball soup)
40 min
Hot and sour soup
20 min
Mapo Tofu
35 min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 min
Steamed Tapioca Kuih
50 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Ginger chicken wings
40 min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 godz.