Urządzenia i Akcesoria
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
dried soy bean curd cut into pieces (3 cm - see Tip)3 pieces
-
warm water for soaking
-
vermicelli noodles cut into lengths (approx.10 cm)50 g
-
firm tofu cut into slices (1 cm)150 - 200 g
-
tempeh cut into slices (1 cm)150 - 200 g
-
vegetable oil plus extra for shallow frying30 g
-
garlic cloves4
-
brown onion cut into quarters100 g
-
small dried anchovies rinsed (see Tip)20 g
-
coconut milk100 g
-
water100 g
-
tamarind paste20 g
-
fresh long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into slices2 - 4
-
fresh long green chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into slices2 - 4
-
carrot cut into julienne50 g
-
potato cut into julienne50 g
-
green beans sliced diagonally200 g
-
medium raw prawns peeled150 g
-
salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1208.4 mg
Białko
31.2 g
Kalorie
2312.9 kJ /
550.7 kcal
Tłuszcz
34.7 g
Błonnik
10.9 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
24.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mee Goreng Mamak
15 min
Char Kway Teow
15 min
Nasi tomato (tomato rice)
40 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 godz. 15 min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 godz.
Sambal udang (Skinnymixers)
50 min
Thai Style Fried Mee Hoon
30 min