Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)

Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)

3.8 10 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • dried soy bean curd cut into pieces (3 cm - see Tip)
    3 pieces
  • warm water for soaking
  • vermicelli noodles cut into lengths (approx.10 cm)
    50 g
  • firm tofu cut into slices (1 cm)
    150 - 200 g
  • tempeh cut into slices (1 cm)
    150 - 200 g
  • vegetable oil plus extra for shallow frying
    30 g
  • garlic cloves
    4
  • brown onion cut into quarters
    100 g
  • small dried anchovies rinsed (see Tip)
    20 g
  • coconut milk
    100 g
  • water
    100 g
  • tamarind paste
    20 g
  • fresh long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into slices
    2 - 4
  • fresh long green chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into slices
    2 - 4
  • carrot cut into julienne
    50 g
  • potato cut into julienne
    50 g
  • green beans sliced diagonally
    200 g
  • medium raw prawns peeled
    150 g
  • salt
    ½ tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 550.7 kcal / 2312.9 kJ
Białko 31.2 g
Tłuszcz 34.7 g
Węglowodany 24.3 g
Błonnik 10.9 g
Tłuszcz nasycony 7.6 g
Sód 1208.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...