
Urządzenia i Akcesoria
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
dried soy bean curd cut into pieces (3 cm - see Tip)3 pieces
-
warm water for soaking
-
vermicelli noodles cut into lengths (approx.10 cm)50 g
-
firm tofu cut into slices (1 cm)150 - 200 g
-
tempeh cut into slices (1 cm)150 - 200 g
-
vegetable oil plus extra for shallow frying30 g
-
garlic cloves4
-
brown onion cut into quarters100 g
-
small dried anchovies rinsed (see Tip)20 g
-
coconut milk100 g
-
water100 g
-
tamarind paste20 g
-
fresh long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into slices2 - 4
-
fresh long green chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into slices2 - 4
-
carrot cut into julienne50 g
-
potato cut into julienne50 g
-
green beans sliced diagonally200 g
-
medium raw prawns peeled150 g
-
salt½ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
550.7 kcal /
2312.9 kJ
Białko
31.2 g
Tłuszcz
34.7 g
Węglowodany
24.3 g
Błonnik
10.9 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Sód
1208.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Char Kway Teow
15 min
Curry Fish
35 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Thai Style Fried Mee Hoon
30 min
Nasi Lemak
45 min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 godz.
Nasi tomato (tomato rice)
40 min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 godz. 15 min
Sambal udang
50 min