Urządzenia i Akcesoria
Tofu 'sour cream'
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 Total recipe
Składniki
-
silken tofu300 g
-
lemon juice1 tbsp
-
miso paste (white)2 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
fresh chives finely chopped, for garnishing (optional)2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
733.1 mg
Białko
17.8 g
Kalorie
817 kJ /
194 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
8.3 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
7.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan carrot cake with orange frosting
2 Std. 5 Min
Plant-based béchamel sauce
10 Min
Vegan hollandaise
10 Min
Vegan mozzarella
3 Std. 40 Min
Stretchy melty cheese
20 Min
Tofu chocolate ice cream
6 Std. 10 Min
Savoury tofu quiche
1 Std. 30 Min
Dairy free tzatziki
24 Std. 5 Min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5 Min
Vegan Pesto
10 Min
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min
Vegan butter
8 Std. 5 Min