Urządzenia i Akcesoria
Tofu 'sour cream'
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 Total recipe
Składniki
-
silken tofu300 g
-
lemon juice1 tbsp
-
miso paste (white)2 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
fresh chives finely chopped, for garnishing (optional)2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
733.1 mg
Białko
17.8 g
Kalorie
817 kJ /
194 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
8.3 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
7.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet potato and chickpea pizzas (Toddlers and beyond)
1 godz. 10 min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Vegan carrot cake with orange frosting
2 godz. 5 min
Millet cashew stir-fry
30 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Vegan mayonnaise
15 min
Plant-based parmesan
5 min
Tofu scramble
25 min
Zucchini tortillas with falafel
25 godz. 30 min
Chocolate mousse
1 godz. 10 min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5 min