Urządzenia i Akcesoria
Tofu 'sour cream'
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 Total recipe
Składniki
-
silken tofu300 g
-
lemon juice1 tbsp
-
miso paste (white)2 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
fresh chives finely chopped, for garnishing (optional)2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
733.1 mg
Białko
17.8 g
Kalorie
817 kJ /
194 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
8.3 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
7.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan tiramisu
3 godz. 20 min
Lupini cheese
3 godz. 20 min
Vegan mayonnaise
15 min
Cashew cheddar cheese
3 godz. 10 min
Plant-based parmesan
5 min
Savoury tofu quiche
1 godz. 30 min
Cashew sour cream
10 min
Breakfast sausages
1 godz. 5 min
Chilli con tempeh
20 min
Zucchini tortillas with falafel
25 godz. 30 min
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16 godz. 20 min