Urządzenia i Akcesoria
Wholemeal spelt pastry
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
wholemeal spelt flour plus extra for dusting260 g
-
olive oil100 g
-
chilled water90 g
-
egg1
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
sesame seeds70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
14 mg
Białko
9.2 g
Kalorie
1227.4 kJ /
292.3 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
20.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Popcorn and Buckwheat Bread
2 godz.
Hommus
15 min
Almond quinoa pastry
50 min
Apple, pear and bay leaf cake
1 godz. 15 min
Sun-dried tomato and pepita bread
2 godz.
Zucchini banana loaf
1 godz. 45 min
Rhubarb and strawberry fool
2 godz. 15 min
Fennel, date and nut bread
1 godz. 15 min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2 godz. 20 min
Mushroom pâté
1 godz. 15 min
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1 godz. 5 min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 godz. 15 min