Urządzenia i Akcesoria
Wholemeal spelt pastry
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
wholemeal spelt flour plus extra for dusting260 g
-
olive oil100 g
-
chilled water90 g
-
egg1
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
sesame seeds70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
14 mg
Białko
9.2 g
Kalorie
1227.4 kJ /
292.3 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
20.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hommus
15 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Creamy coconut yoghurt
18 godz.
Cashew cheddar cheese
3 godz. 10 min
Raspberry and lemon flan
1 godz.
Mixed berry clafoutis
40 min
Fennel, date and nut bread
1 godz. 15 min
Gluten free sourdough bread
192 godz. 20 min
Black tahini and beetroot hommus
1 godz. 10 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 godz. 20 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 godz. 30 min
Rosemary and sea salt crackers
35 min