Urządzenia i Akcesoria
Rhubarb and vanilla rhumba
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
rhubarb trimmed and cut into pieces (5 cm)400 g
-
muscovado sugar90 g
-
lime juice only1
-
vanilla paste1 tsp
-
water50 g
-
ice450 g
-
dark rum280 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
15.2 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
301.2 kJ /
71.7 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
15.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Salsa verde
5 min
Spiced red wine pears
45 min
Beetroot salad
10 min
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20 min
Poached Quince with Almond Flour Biscotti
1 godz. 50 min
Hommus dip
5 min
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Duck and cherry salad
45 min
Frozen fruit sorbet
10 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min