Urządzenia i Akcesoria
Rhubarb and vanilla rhumba
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
rhubarb trimmed and cut into pieces (5 cm)400 g
-
muscovado sugar90 g
-
lime juice only1
-
vanilla paste1 tsp
-
water50 g
-
ice450 g
-
dark rum280 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
15.2 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
301.2 kJ /
71.7 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
15.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fruity pear mince tarts
2 godz. 30 min
Fruity pear mince tarts
2 godz. 30 min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1 godz. 35 min
Rosemary and bacon stuffed onions
1 godz. 50 min
Baba ghanoush
1 godz.
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3 godz.
Brandy cream
15 min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 godz.
Peaches in white wine syrup
4 godz.
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min
Salted caramels
4 godz. 40 min