Wersje kompatybilne
Kebabs de res con salsa bbq sudafricana (Monkey gland sauce)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de aceite vegetal
- 150 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 250 g de chutney de mango
- 250 g de jitomate triturado, enlatado
- 20 g de vinagre de sidra o manzana
- 40 g de salsa Inglesa
- 15 g de azúcar morena
- 1 cdita de chile de árbol seco
- 1 cdita de sal
- 1000 g de filete de lomo de ternera, cortado en tiras (aprox. 1 cm x 8 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2242 kJ / 534 kcal
- Białko
- 58 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Res con teriyaki y arroz al vapor
1h 50min
Muslos de pollo Teriyaki Al vacío TM5
2j 5 menit
Hamburguesas de buey y aceitunas con cebolla caramelizada (Hestan Cue™)
40 min
Pay de carne a la cerveza TM6
1 Std. 40 Min
Goi cuon (Rollos vietnamitas de cerdo)
1j
Muslos de pollo picantes con zanahorias glaseadas al vacío TM6
2 Std. 50 Min
Pastel de crepas con salmón marinado
1h 10 min
Picaña Tex Mex con salsa BBQ
5h 30min
Chutney de mango y chile cascabel
15min
Pollo jamaiquino
1 Std. 15 Min
Rollos primavera de camarón con salsa agridulce
1 Std. 15 Min
Tacos de camarón de la Viga
40 min