Wersje kompatybilne
Costillas de cordero con aderezo de yogurt, menta y frambuesa
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Aderezo de yogurt, menta y frambuesa <br>
- 10 g de menta fresca, sólo las hojas
- 200 g de yogur natural
- 10 g de miel
- 60 g de frambuesas
- ¼ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
Betabeles con vinagreta de limón y menta
- 10 g de menta fresca, sólo las hojas
- 20 g de jugo de limón amarillo
- 1 pizca de pimienta negra recién molida,
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 1000 g de agua
- 400 g de betabel, en cubos (3 cm)
Costillas de cordero <br>
- 6 costillas de cordero
- sal, kosher, al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3923 kJ / 934 kcal
- Białko
- 78 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 56 g
- Tłuszcz nasycony
- 16 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 3941 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Camarones con salsa de jitomate, azafrán y anchoas
35 Min
Gazpacho de chabacano y jitomate
1 Std. 15 Min
Tomahawk asado con espárragos a la bernesa
55 Min
Picaña rostizada con papas y cebollas cambray
2 Std. 30 Min
Sal roja
5 Min
Sal de comino
5 Min
New York con salsa bernesa
45hod.
Marinada de chile seco
10min
Rub BBQ
5 Min
Camarones agridulces Al vacío TM6
1 Std. 15 Min
Salmón al horno con ensalda de tocino y vinagreta de balsámico
30 dk
Camarones salteados a los tres chiles
1sa 30 dk