Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Relleno
- 60 g de queso parmesano, en trozos
- 100 g de carne de res en cubos (2-3 cm)
- 100 g de mortadela en trozos (2-3 cm)
- 80 g de jamón serrano en rebanadas
- 1 huevo
- ½ cucharadita de nuez moscada en polvo
- ½ cucharadita de sal
Masa
- 400 g de harina y un poco más para espolvorear
- 400 g de harina
- 4 huevos
- 1 cucharada de aceite de oliva extra virgen
- 1 cucharadita de sal
Cocción
- 2000 g de caldo de res
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1602 kJ / 383 kcal
- Białko
- 25.7 g
- Węglowodany
- 38.4 g
- Tłuszcz
- 15.1 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Albóndigas (Soutzoukakia) con arroz rojo
1h
Flan de cacao
4h 45min
Soufflé de queso horneado TM6
1sa 25 dk
Esponja de chocolate al vapor
30min
Sfenj - donas Marroquís
2h 45min
Soufflé de huevo con jamón y queso
55min
Risotto alla milanese
30min
Tagliatelle con costilla estofada
2 Std. 20 Min
Pastel de merengue y mousse de chocolate
2h 30min
Solomillo de ternera al vapor
15 Min
Macetitas de chocolate y fresas
40min
Bruschetta de yogur y jitomate
40min