Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Relleno
- 60 g de queso parmesano, en trozos
- 100 g de carne de res en cubos (2-3 cm)
- 100 g de mortadela en trozos (2-3 cm)
- 80 g de jamón serrano en rebanadas
- 1 huevo
- ½ cucharadita de nuez moscada en polvo
- ½ cucharadita de sal
Masa
- 400 g de harina y un poco más para espolvorear
- 400 g de harina
- 4 huevos
- 1 cucharada de aceite de oliva extra virgen
- 1 cucharadita de sal
Cocción
- 2000 g de caldo de res
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1602 kJ / 383 kcal
- Białko
- 25.7 g
- Węglowodany
- 38.4 g
- Tłuszcz
- 15.1 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fajitas de pollo
35 min
Crepas de pollo en salsa de chile poblano
55 Min
Pasta de jitomate y chorizo
25 min
Spaguetti carbonara
40 min
Fetuccini a la crema
30 min
Fetuccine con hongos
1h
Robalo al mojo de ajo
1h 20min
Pollo en chile mulato
30 min
Borrsht frío
2h 35min
Verduras salteadas
10 min
Pizza Margarita
2h 10min
Solomillo de res con papas y chimichurri
40 min