Zoodles de atum
TM6 TM5 TM31

Zoodles de atum

3.8 (5 ocen)

Składniki

  • 850 g curgete
  • 50 g coco ralado
  • 10 g salsa
  • ½ c. chá de piripíri em pó (opcjonalnie)
  • 35 g azeite
  • 150 g cebola cortada em pedaços
  • 150 g alho-francês cortado em pedaços
  • 120 g leite de coco
  • 1 ½ c. chá de sal
  • Pimenta q.b.
  • 250 g óleo
  • 1 ovo
  • 15 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
  • 1 c. chá de mostarda
  • 1 c. chá de alho em pó
  • 300 g atum em lata escorrido
  • ½ malagueta verde cortada em rodelas (opcjonalnie)
  • 15 g cebolinho picado

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
2832.1 kJ / 676.9 kcal
Białko
19 g
Węglowodany
14 g
Tłuszcz
60.6 g
Tłuszcz nasycony
12.4 g
Błonnik
3.9 g
Sód
837.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy