
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pâte à Cobbler
- du beurre salé mou, pour graisser
- 250 g de sucre
- 250 g de beurre salé mou
- 250 g de farine fermentante
- 4 oeufs de taille moyenne
- 1 pincée de sel
Compôtée de fruits et finition
- 4 pêches coupées en deux, dénoyautées
- 4 prunes coupées en deux, dénoyautées
- 60 g de sucre
- 20 g de jus de pomme
- 200 g de crème double (env. 48% M.G.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1336 kcal / 5990 kJ
- Białko
- 16 g
- Tłuszcz
- 75 g
- Węglowodany
- 158 g
- Błonnik
- 6 g