Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pâte à Cobbler
- du beurre salé, mou, pour graisser
- 250 g de sucre
- 250 g de beurre salé, mou
- 250 g de farine fermentante
- 4 oeufs, de taille moyenne
- 1 pincée de sel
Compôtée de fruits et finition
- 4 pêches, coupées en deux, dénoyautées
- 4 prunes, coupées en deux, dénoyautées
- 60 g de sucre
- 20 g de jus de pomme
- 200 g de crème double (env. 48% M.G.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 5990 kJ / 1336 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 158 g
- Tłuszcz
- 75 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Massepain
1 godz. 10 min
Tarte de Savoie au chou
1 godz. 30 min
Carottes glacées au miel
30min
Flan d'asperges enroulé de sole
1 godz.
Sabayon
15 Min
Muffins Noir&Blanc
1 godz.
Minestrone
45min
Délice citronné
50min
Porridge aux fruits frais
15 Min
Pudding aux fraises
2 godz. 10 min
Soupe au chou
50min
Dessert au café
15 Min