Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pâte à Cobbler
- du beurre salé, mou, pour graisser
- 250 g de sucre
- 250 g de beurre salé, mou
- 250 g de farine fermentante
- 4 oeufs, de taille moyenne
- 1 pincée de sel
Compôtée de fruits et finition
- 4 pêches, coupées en deux, dénoyautées
- 4 prunes, coupées en deux, dénoyautées
- 60 g de sucre
- 20 g de jus de pomme
- 200 g de crème double (env. 48% M.G.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 5990 kJ / 1336 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 158 g
- Tłuszcz
- 75 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscuits aux canneberges et à la betterave rouge
2h 40min
Biscuits au beurre
50 Min
Couronne briochée aux cerises et épices
2h 20 min
Saucisson au chocolat
3u. 10min
Flatbread de pois chiches et dip de légumes au curry
50 Min
Tarte aux coings
Brak ocen
'Chowder' de maïs doux et chorizo
1 Std.
Délice citronné
50 Min
Porridge aux fruits frais
15 Min
Salade de quinoa
40min
Pain Perdu à la confiture de poire, gingembre et mûres
40min
Tranche aux prunes
1 Std. 30 Min