Urządzenia i Akcesoria
Mayonnaise au pavot
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 portions
Składniki
-
250 g d'huile de colza
-
1 œuf
-
1 c. à café jus de citron
-
2 c. à café de moutarde
-
½ c. à café de sel
-
2 pincées de poivre moulu
-
1 c. à café de graines de pavot
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
2422 kJ /
588 kcal
Tłuszcz
64 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sauces
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Riz et porc aux cinq épices
50 min
Sauce béchamel
15 min
Galette des Rois à la noisette
3 godz. 40 min
Sauce béarnaise
20 min
Vinaigrette aux herbes
15 min
Sauce hollandaise au poivron rouge et au paprika
15 min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 min
Potage façon minestrone
50 min
Soupe onctueuse végétarienne
45 min
Mayonnaise
5 min
Sauce béchamel
15 min
Gâteau aux carottes argovien
2 godz.