
Urządzenia i Akcesoria
Torta ciosota radicchio e carote
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porzioni
Składniki
-
120 g di burro + q.b.
-
200 g di farina tipo 00 + q.b.
-
3 uova
-
200 g di zucchero
-
100 g di mandorle pelate
-
200 g di carote pelate e a pezzi (2-3 cm)
-
80 g di radicchio rosso di Chioggia a pezzi
-
1 pizzico di sale
-
1 bustina di lievito in polvere (16 g)
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
422 kcal /
1765 kJ
Białko
8.8 g
Tłuszcz
21.6 g
Węglowodany
48.2 g
Błonnik
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Incaricate in cucina
10 Przepisów
Włochy
Włochy