Torta ciosota radicchio e carote

Torta ciosota radicchio e carote

4.7 47 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porzioni

Składniki

  • 120 g di burro + q.b.
  • 200 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 3 uova
  • 200 g di zucchero
  • 100 g di mandorle pelate
  • 200 g di carote pelate e a pezzi (2-3 cm)
  • 80 g di radicchio rosso di Chioggia a pezzi
  • 1 pizzico di sale
  • 1 bustina di lievito in polvere (16 g)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 422 kcal / 1765 kJ
Białko 8.8 g
Tłuszcz 21.6 g
Węglowodany 48.2 g
Błonnik 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...