Mousse di Gorgonzola e datteri

Mousse di Gorgonzola e datteri

4.5 87 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 porzioni

Składniki

Mousse di Gorgonzola e datteri
  • di Gorgonzola
    100 g
  • di robiola
    200 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • datteri denocciolati a dadini piccoli
    3
Cialda ai semi di girasole
  • di acqua
    20 g
  • di zucchero
    20 g
  • di semi di girasole tostati
    30 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 223.5 kcal / 935.1 kJ
Białko 6.9 g
Tłuszcz 18.3 g
Węglowodany 8.8 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 11 g
Sód 452.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...