Urządzenia i Akcesoria
Torrone alle mandorle
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
8 porzioni
Składniki
-
400 g di mandorle pelate
-
2 fogli di ostia
-
400 g di miele millefiori400 g di miele provenzale fruttato
-
1 arancia preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
10 g
Kalorie
1926 kJ /
460 kcal
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fuga in Provenza
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Torrone napoletano
4 godz.
Panna vegetale
6 godz. 10 min
Crema al limone
10 godz. 20 min
Confettura di pere (Bimby Friend)
1 godz. 30 min
Torrone morbido
6 godz. 20 min
Bignè con frutti canditi
6 godz. 30 min
Torrone alle mandorle
Brak ocen
Formaggio fresco
9 godz. 45 min
Torta raw all'arancia e mandorle
1 godz. 30 min
Castagne sciroppate
721 godz. 10 min
Pandoro al caffè con salsa al caramello
12 godz. 30 min
Bicchierini con crema al limone e biscotti
1 godz. 30 min