Raffioli napoletani

Raffioli napoletani

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
20 pezzi

Składniki

Raffioli
  • 2 albumi
  • 2 uova
  • 2 tuorli d'uovo
  • 170 g di zucchero
  • ½ cucchiaino di ammoniaca per dolci
  • 1 limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca) grattugiata
  • 200 g di farina tipo 00
  • confettura di albicocche q.b.
Glassa di zucchero
  • 200 g di zucchero
  • 35 g di albume
  • 4 gocce di succo di limone

Wartości odżywcze na 20 pezzi

Kalorie 2709 kcal / 11334 kJ
Białko 55.8 g
Tłuszcz 22.3 g
Węglowodany 571.4 g
Błonnik 6.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...