Raffioli napoletani
TM5 TM31 TM6

Raffioli napoletani

5.0 (1 ocena)

Składniki

Raffioli

  • 2 albumi
  • 2 uova
  • 2 tuorli d'uovo
  • 170 g di zucchero
  • ½ cucchiaino di ammoniaca per dolci
  • 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) grattugiata
  • 200 g di farina tipo 00
  • confettura di albicocche q.b.

Glassa di zucchero

  • 200 g di zucchero
  • 35 g di albume
  • 4 gocce di succo di limone

Wartości odżywcze
na 20 pezzi
Kalorie
11334 kJ / 2709 kcal
Białko
55.8 g
Węglowodany
571.4 g
Tłuszcz
22.3 g
Błonnik
6.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy