Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g szynki gotowanej
- 20 g sera żółtego
- 15 g cebuli dymki
- 10 g oliwy z oliwek
- 50 g pieczarek, przekrojonych na pół
- 2 jajka
- 250 g wody
- biały chleb tostowy, pokrojony na kromki, do podania
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1092 kJ / 261 kcal
- Białko
- 14.1 g
- Węglowodany
- 18.5 g
- Tłuszcz
- 15.4 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mój pierwszy budyń
25min
Żujki z mango
4sa 40 dk
Galaretki winogronowo-pomarańczowe
2 godz. 30 min
Ziemniaki z tuńczykiem, pomidorami i szpinakiem (dla dzieci)
35min
Wywar z kurczaka (dla dzieci)
40min
Jajka w kokilkach na parze
45min
Jajka z boczkiem i papryką z Varomy
40min
Hawajskie szaszłyki dla dzieci
55 min
Filet z morszczuka w zielonym sosie z brokułami (dla dzieci)
35min
Jajka na chmurce (Cloud eggs)
25min
Łosoś z brokułami i beszamelem (dla dzieci)
25min
Jajka sadzone na parze
15 Min