Urządzenia i Akcesoria
Wołowina z warzywami i płatkami ryżowymi (dla dzieci)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
2 porcje
Składniki
-
60 g ziemniaków pokrojonych na kawałki
-
60 g marchewki pokrojonej na kawałki
-
60 g wołowiny bez ścięgien i białych błonek, pokrojonej na kawałki
-
10 g masła10 g oliwy z oliwek
-
30 g płatków ryżowych (patrz wskazówka)
-
300 g wody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcja
Białko
5.9 g
Kalorie
471 kJ /
113 kcal
Tłuszcz
3.6 g
Węglowodany
14.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DOMOWE PRZECIERY
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Kurczak z cukinią i warzywami (od 6. miesiąca życia)
35 min
Purée ziemniaczane z łososiem (dla dzieci)
45 min
Purée warzywne z indykiem (dla dzieci)
1 godz.
Purée ziemniaczane z cukinią i cielęciną (dla dzieci)
1 godz. 35 min
Łosoś z warzywami (dla dzieci)
35 min
Cielęcina z warzywami (dla dzieci)
50 min
Kurczak z warzywami (dla dzieci)
30 min
Ragoût z wołowiną
45 min
Purée z mięsa i szpinaku
40 min
Purée z warzyw i ryby
45 min
Purée z warzyw i mięsa
50 min
Purée z marchewki i ziemniaków (dla dzieci)
35 min