
Urządzenia i Akcesoria
Bezglutenowa owsianka zbożowa z jabłkiem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
1 porcja
Składniki
-
jabłka obranego, bez gniazd nasiennych, pokrojonego na kawałki70 g
-
wody70 g
-
mleka początkowego (0-6 miesięcy) w proszku1 płaska łyżeczka
-
bezglutenowych płatków zbożowych1 łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
75 kcal /
312 kJ
Białko
1.4 g
Tłuszcz
1.9 g
Węglowodany
14.8 g
Błonnik
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DANIA DLA DZIECI
78 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Purée warzywne z indykiem (dla dzieci)
1 godz.
Purée marchewkowe z jabłkiem i kurczakiem (dla dzieci)
35 min
Purée dyniowe z ziemniakami, porem i morszczukiem (dla dzieci)
35 min
Makaron z koprem włoskim i morszczukiem (dla dzieci)
35 min
Kleik z kaszą manną, jabłkiem i mlekiem
20 min
Kleik z kaszą jaglaną, bananem i mlekiem
25 min
Purée z batatów, cukinii i pora (dla dzieci)
25 min
Purée ziemniaczane z dynią (dla dzieci)
35 min
Purée z zielonej fasolki, dyni i pora (dla dzieci)
35 min
Przecier jabłkowo-gruszkowy z bananem
5 min
Owsianka zbożowa z jabłkiem i mlekiem
35 min
Purée z warzyw i mięsa
50 min