Urządzenia i Akcesoria
Bezglutenowa owsianka zbożowa z jabłkiem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
1 porcja
Składniki
-
70 g jabłka obranego, bez gniazd nasiennych, pokrojonego na kawałki
-
70 g wody
-
1 płaska łyżeczka mleka początkowego (0-6 miesięcy) w proszku
-
1 łyżeczka bezglutenowych płatków zbożowych
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
1.4 g
Kalorie
312 kJ /
75 kcal
Tłuszcz
1.9 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
14.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DANIA DLA DZIECI
78 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Przecier z jabłkiem, malinami i awokado
25 min
Kleik z kaszą manną, jabłkiem i mlekiem
20 min
Kleik z kaszą jaglaną, bananem i mlekiem
25 min
Owsianka z gruszką i bananem
20 min
Przecier jabłkowo-gruszkowy z bananem
5 min
Mus jabłkowy z marchewką
15 min
Owsianka zbożowa z jabłkiem i mlekiem
35 min
Jogurt z owocami i biszkoptami (dla dzieci)
10 min
Mój pierwszy budyń
25 min
Purée z mięsa i szpinaku
40 min
Mus z gruszki i banana
20 min
Mus z płatków ryżowych i banana
20 min