Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Biscuit
- 100 g beurre, et un peu plus pour moule
- 150 g de chocolat noir extrafin 50% de cacao, en morceaux
- 4 œufs
- 130 g de sucre
- 130 g d'amandes moulues
- 1 sachet de poudre à lever
Couverture en chocolat blanc
- 300 g de chocolat blanc, en morceaux
- 100 g d'eau
- 100 g de beurre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1962 kJ / 469 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 31.97 g
- Tłuszcz
- 34.52 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roulades au fromage et jambon
55 Min
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Rouleaux de printemps
55 Min
Sirop de thé froid
25 min
Mille-feuilles
2h 25min
Pizza à la courge
1 Std.
Gâteau aux carottes argovien
2 Std.
Chocolat chaud à l'orange en bâtonnet
Brak ocen
Liqueur de baie
30min
Caramels à la crème
2 Std.
Moutarde de Bénichon
40min
Gâteau à la crème
45min