Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Biscuit
- 100 g beurre, et un peu plus pour moule
- 150 g de chocolat noir extrafin 50% de cacao, en morceaux
- 4 œufs
- 130 g de sucre
- 130 g d'amandes moulues
- 1 sachet de poudre à lever
Couverture en chocolat blanc
- 300 g de chocolat blanc, en morceaux
- 100 g d'eau
- 100 g de beurre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1962 kJ / 469 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 31.97 g
- Tłuszcz
- 34.52 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarte à la courge
Brak ocen
Glace au caramel
9 Std.
Mille-feuille pomme-safran
Brak ocen
Brownies
1h
Focaccia croustillante
2h 10min
Tartelettes aux oignons
35min
Gâteau à l'Ovo
55min
Fromage d’Italie pané
40min
Panna cotta au chocolat blanc et fruit de la passion
6 Std. 40 Min
Tiramisu stracciatella
2h 30min
Cake Mississippi clair
1h 15min
Cake aux branches
1 Std. 10 Min