Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de céleri-rave
- 100 g de pommes de terre
- 100 g de lait
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 1 cube de bouillon de légumes
- 500 g d'eau
- 180 g de filets de haddock, avec ou sans peau
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 471 kJ / 113 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 5 g
Alternatywne przepisy
Velouté de céleri au stilton
35 Min
Menu petit prix : Velouté de céleri-rave au lait de coco
35 Min
Velouté de céleri-rave aux châtaignes, lard croustillant
40 Min
Crème de chou-fleur
30 Min
Velouté de chou-fleur au curry
35 Min
Velouté de fenouil
30 Min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13h
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55min
Crème de brocoli aux noisettes
1 Std.
Crème de chou-fleur
40 Min
Velouté de fenouil à la carotte blanche
40 Min
Velouté de céleri-rave et de chou-fleur
1 Std.