Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'amandes décortiquées et blanchies
- 130 g de parmesan, coupé en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 180 g de fanes de carotte
- 4 branches de persil frais
- 150 g d'huile de tournesol
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1808.7 kJ / 432 kcal
- Białko
- 11.8 g
- Węglowodany
- 3.3 g
- Tłuszcz
- 40.8 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto de chou kale, noix et sésame
15 Min
Pesto de roquette, pistache et safran
15 Min
Taboulé de chou-fleur aux canneberges
1h
Houmous
10min
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1 godz. 30 min
Pain feuilleté au pesto de fanes
3h 30min
Pesto de cresson, noix et comté
15 Min
Pickles de radis roses et noirs
1h 15min
Pesto persil-amande
10min
Gomasio
5min
Cake aux fanes de carottes et mozzarella
1h
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40 min