Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'amandes décortiquées et blanchies
- 130 g de parmesan, coupé en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 180 g de fanes de carotte
- 4 branches de persil frais
- 150 g d'huile de tournesol
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1808.7 kJ / 432 kcal
- Białko
- 11.8 g
- Węglowodany
- 3.3 g
- Tłuszcz
- 40.8 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1sa
Pain feuilleté au pesto de fanes
3h 30min
Houmous
10 dk
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2h 25min
Pesto de cresson, noix et comté
15 Min
Crackers au sarrasin et romarin
1 Std. 30 Min
Pesto de chou kale, noix et sésame
15 Min
Pesto de roquette, pistache et safran
15 Min
Pistou de fanes de carottes
5 dk
Pesto persil-amande
10 dk
Houmous de carotte
25 dk
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40 dk