Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pâte
- 50 g d'eau
- 1 c. à café de sucre
- 15 g de levure fraîche
- 180 g de petit-lait
- 1 c. à café de sel
- 400 g de farine pour pizza
Garniture
- 50 g de parmesan en morceaux (3 cm)
- 50 g de fromage caciocavallo en morceaux (3 cm)
- 80 g de mozzarella égouttée, coupée en quarts
Terminer la préparation
- 80 g de gorgonzola en morceaux (2-3 cm)
- 1 pincée de poivre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2431 kJ / 581 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 80 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spaghettini sauce aux moules et palourdes
1h 5min
Doigts de beignet à la citrouille
1h 30min
Gratin dauphinois
50min
Pizza alla romana
Brak ocen
Curry de poulet
35min
Lasagnes classiques
2h
Charlotte au chocolat et à la banane
Brak ocen
Boulettes de viande à la sauce espagnole
55min
Soupe aux nouilles
35min
Quiche salami-fromage
2h 10min
Spaghettis à la carbonara
30min
Tiramisu stracciatella
2h 30min