Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pâte
- 400 g de farine de blé (Type 550)
- ¾ cube de levure fraîche (30 g)
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de sucre
- 1 c. à café de poudre de curcuma séché (opcjonalnie)
- 220 g d'eau, tiède
- 40 g d'huile végétale
Farce
-
200
g de saucisse italienne, tout type, sans peau, en morceaux
lub 200 g de saucisse de porc fumée, sans peau, en morceaux - 100 g d'oignon, coupé en 2
- 1 poivron rouge (env. 150 g), en morceaux
- 1 boule de mozzarella, (125 g) égoutté, en morceaux
- 70 g de purée de tomates
- 2 filets d'anchois, au sel (opcjonalnie)
- 1 c. à café d'origan séché
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 997 kJ / 238 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 2.1 g
Alternatywne przepisy
Glace au chocolat
12h
Biscuits d'amour aux fraises
1 Std. 10 Min
Quiche de poulet à la tomate et au basilic
1sa
Muffins de spaghetti
55 dk
Brownies
50 dk
Pain de mie
3h
Papillotes de saumon et couscous aux tomates séchées
35 dk
Flatbread garni à la mozzarella
45 dk
Boules énergétiques
30 Min
Baguette
3h 45min
Pizza sauce poivron rouge, épinards et oeufs
1 godz. 45 min
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1sa