Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g di acqua
- 250 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di gamberi crudi sgusciati e puliti
- 30 g di capesante
- 200 g di seppie, pulite e a striscioline
- 1 cucchiaino di vino di riso
- 175 g di cipolle in quarti
- 15 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di tofu salato a cubetti
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- foglie di coriandolo fresche, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 745 kJ / 178 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Antica minestra ai broccoletti
45 min.
Zuppa di piselli secchi
1h 25min
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50 min.
Zuppa di funghi e pescatrice
45 min.
Zuppa di carciofi
35min
Zuppa leggera con verdure di primavera
35min
Zuppa primaverile
40 min.
Brodetto ricco con crostoni
1h
Tacchino con foglie di bietola e funghi
50 min.
Zuppa del pescatore
50 min.
Zuppa di piselli spezzati e prosciutto
1h 25min
Tagine di rana pescatrice
1h 5 min.