![Zuppa di pesce con zucca e tofu Zuppa di pesce con zucca e tofu](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/81C71308-9DA0-459E-A660-9F4664D3B316/Derivates/818b6139-4bff-49f1-a10c-3f5404d68eaa.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g di acqua
- 250 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di gamberi crudi sgusciati e puliti
- 30 g di capesante
- 200 g di seppie, pulite e a striscioline
- 1 cucchiaino di vino di riso
- 175 g di cipolle in quarti
- 15 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di tofu salato a cubetti
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- foglie di coriandolo fresche, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 745 kJ / 178 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1 godz. 20 min
Zucca al curry
45 min
Baccalà alla Veracruz
1 godz.
Smoothie agli spinaci ed erba di grano
10 Min
Pesce ai sapori dell'India con salsa allo yogurt, patate e verdure
1 godz.
Millecosedde alla calabrese
1 godz. 30 min
Chicken Ramen
14 Std. 40 Min
Ramen
14h 30min
Zuppa di quinoa con polpettine di coniglio
55 min
Tacchino con foglie di bietola e funghi
50 min
Anatra all'arancia
1h 35min
Riso Kashmiri
30 min