Vermicelli saltati con verdure miste

Vermicelli saltati con verdure miste

4.5 19 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 porzioni

Składniki

  • di olio di oliva
    30 g
  • funghi shiitake secchi ammollati in acqua tiepida per 10 minuti, poi strizzati, a pezzi (0.5x2 cm)
    6
  • di carote pelate e a pezzi (1x3 cm)
    100 g
  • di foglie di cavolo verza a pezzi (1x3 cm)
    200 g
  • di funghi cardoncello freschi a pezzi (1x3 cm)
    150 g
  • di vermicelli di riso
    300 g
  • di salsa di soia dolce
    50 g
  • di salsa di ostriche
    20 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe bianco macinato
    2 pizzichi
  • di sedano a pezzi
    60 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 383 kcal / 1606 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 79 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...