Purée z warzyw gotowanych na parze do zamrożenia (dla dzieci)
TM5 TM6

Purée z warzyw gotowanych na parze do zamrożenia (dla dzieci)

5.0 (26 ocen)

Składniki

  • 1000 g wody
  • 500 g czerwonych buraków, pokrojonych na kawałki
  • 500 g miąższu dyni, pokrojonego na kawałki
  • 500 g zielonej fasolki mamut, świeżej, bez łyka, pokrojonej na kawałki
    lub 500 g zielonej fasolki szparagowej, mrożonej, bez łyka

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
159 kJ / 38 kcal
Białko
1.8 g
Węglowodany
9.5 g
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
2.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy