
Urządzenia i Akcesoria
Purée z buraków z gruszką i sokiem z granatu (dla dzieci)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 porcji
Składniki
-
wody500 g
-
czerwonych buraków obranych, pokrojonych na ok. 2 cm kawałki500 g
-
gruszek obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki250 g
-
soku z granatu100 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
63.2 kcal /
263.8 kJ
Białko
1.8 g
Tłuszcz
0.2 g
Węglowodany
16.1 g
Błonnik
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DANIA DLA DZIECI
78 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Purée warzywne z indykiem (dla dzieci)
1 godz.
Purée marchewkowe z jabłkiem i kurczakiem (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z zieloną fasolką, marchewką i kurczakiem (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z cukinią i cielęciną (dla dzieci)
1 godz. 35 min
Purée dyniowe z ziemniakami, porem i morszczukiem (dla dzieci)
35 min
Purée z marchewki (dla dzieci)
1 godz.
Purée z batatów, cukinii i pora (dla dzieci)
25 min
Purée ziemniaczane z marchewką i cukinią (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z dynią (dla dzieci)
35 min
Purée z cukinii (dla dzieci)
50 min
Purée z batatów (dla dzieci)
1 godz.
Purée z pietruszki i jabłek (dla dzieci)
25 min