
Urządzenia i Akcesoria
Mus marchewkowo-jabłkowy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 porcje
Składniki
-
300 g marchewki pokrojonej na 2 cm kawałki
-
300 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
½ łyżeczki cynamonu, mielonego
-
1 szczypta soli
-
100 g wody
-
20 g miodu
-
pestki dyni prażone, do dekoracji
-
olej z orzechów laskowych do polania
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
230 kcal /
961 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
27 g
Błonnik
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

MARCHEWKA
8 Przepisów
Polska
Polska