Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salmuera
- 1000 g de agua
- 20 g de sal
Fermentación
- 1000 g de remolacha fresca cortada en trozos, rodajas de 5 mm o en bastones de 1 cm
- 10 g de jengibre fresco en rodajas finas
- 16 granos de pimienta negra
- Wartości odżywcze
- na 1 tarro
- Kalorie
- 481 kJ / 115 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Błonnik
- 6.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tahini - Oriente Próximo
20min
Gomasio con alga nori
5 Min
Mermelada de frutas tropicales y fresas del bosque
1h
Calabacín encurtido en aceite
3h 20min
Hummus de guisantes con judiones
45 Min
Chutney de pera y jengibre
1h
Chucrut
96h
Paté de berenjena y pimiento
50 min
Mermelada de limón, miel y jengibre
35min
Pimientos agridulces
1 Std. 5 Min
Mermelada de verano
55 Min
Paté de berenjena (Baba ganush) - Líbano
2h 10min