Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de harina
- 80 g de mantequilla fría, en trozos
- 65 g de agua fría
- ½ cucharadita de sal
- 200 g de queso brie en lonchas
- 2 peras peladas (aprox. 300 g)
- 2 - 3 ramitas de tomillo fresco (opcjonalnie)
- pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2100.3 kJ / 502 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 434 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quiche de puerro y queso gallego
1 Std.
Tarta integral de cebollas
1 godz. 10 min
Crema untable de aceitunas y almendras con ajo negro
5 Min
Galleta de parmesano con mousse de remolacha y salmón ahumado
5h
Mini cheesecakes de queso de tetilla con coulís de membrillo
1 godz. 15 min
Flan de guisantes con salsa de queso
40 Min
Arroz cremoso con gorgonzola y aguacate
35 Min
Risotto de remolacha y queso de cabra
45 Min
Canelones de confit de pato
1 Std.
Tarta de ricota
4 Std.
Tarta salada de puerros
1 godz. 10 min
Cheesecake ligero con frutos rojos
6h 15min