Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de dátiles sin hueso
- 1 ½ cucharaditas rasas de bicarbonato
- 180 g de agua
- mantequilla para engrasar
Salsa de toffee
- 60 g de mantequilla en trozos
- 60 g de azúcar moreno
-
75
g de sirope dorado
lub 75 g de miel - 40 g de leche
-
¼
cucharadita de vainilla líquida
lub ½ cucharadita de azúcar de vainilla casero
Pudins de dátiles
- 40 g de mantequilla en trozos
- 110 g de azúcar moreno
- 150 g de harina
- ½ cucharadita de levadura química en polvo
- 1 huevo L (63-73 g)
- 700 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1522 kJ / 363 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de chocolate y café con helado de vainilla
4 godz. 20 min
Plátanos al estilo Foster con crumble (HESTAN CUE)
30min
Peras con crumble de coco y avellanas
45min
Blanco y negro de requesón
1hod. 30min
Papillotes de piña
1h
Delicias de melocotón en conserva
5 godz.
Crema de caramelo
2j 10 menit
Semifrío de plátano con salsa de toffee
2h
Salchichón de dátiles y nueces
24 godz. 35 min
Flan de coco thai
5 godz.
Mini cheesecake de plátano
2h 20 min
Crumble de pera con chocolate
25min