Risotto al radicchio rosso di Verona
TM5

Risotto al radicchio rosso di Verona

4.5 (435 ocen)

Składniki

  • 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 40 g di scalogno in quarti
  • 200 g di radicchio rosso di Verona, le foglie lavate e asciugate + q.b.
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 150 g di vino rosso tipo Valpolicella
  • 800 g di brodo vegetale caldo
  • 1 pizzico di sale
  • 10 g di burro

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
882 kJ / 441 kcal
Białko
9.3 g
Węglowodany
66.3 g
Tłuszcz
15.4 g
Błonnik
2.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy