Vellutata di piselli

Vellutata di piselli

4.4 500 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 porzioni

Składniki

  • di patata a pasta farinosa pelata e a pezzi
    140 g
  • di cipolla a pezzi
    100 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    15 g
  • di piselli surgelati
    450 g
  • di latte intero
    425 g
  • di brodo vegetale (vedere consigli)
    220 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe bianco macinato
    1 pizzico
  • crostini a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 151 kcal / 632 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 20 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...