Vellutata di piselli

Vellutata di piselli

4.4 507 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 porzioni

Składniki

  • 140 g di patata a pasta farinosa pelata e a pezzi
  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 1 spicchio di aglio
  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 450 g di piselli surgelati
  • 425 g di latte intero
  • 220 g di brodo vegetale (vedere consigli)
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • crostini a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 151 kcal / 632 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 20 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...