
Urządzenia i Akcesoria
Vellutata di zucchine e zenzero
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni
Składniki
-
di cipolla bianca30 g
-
di carote pelate e a pezzi50 g
-
spicchio di aglio1
-
di olio extravergine di oliva + q.b.20 g
-
di zucchine a pezzi (2-3 cm)300 g
-
di patate americane dolci pelate e a pezzi (2-3 cm)100 g
-
di radice fresca di zenzero pelata10 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di acqua450 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
130 kcal /
544 kJ
Białko
1.7 g
Tłuszcz
10.4 g
Węglowodany
7.4 g
Błonnik
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Un menù bilanciato
10 Przepisów
Włochy
Włochy