Vellutata di zucchine e zenzero

Vellutata di zucchine e zenzero

4.7 607 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolla bianca
    30 g
  • di carote pelate e a pezzi
    50 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    20 g
  • di zucchine a pezzi (2-3 cm)
    300 g
  • di patate americane dolci pelate e a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • di radice fresca di zenzero pelata
    10 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di acqua
    450 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 130 kcal / 544 kJ
Białko 1.7 g
Tłuszcz 10.4 g
Węglowodany 7.4 g
Błonnik 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...