
Urządzenia i Akcesoria
Polpettone di tonno
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
-
100 g di pane a pezzi (2-3 cm)
-
1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline lavate
-
40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
-
320 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato (peso netto)
-
2 uova
-
600 g di acqua
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
303 kcal /
1268 kJ
Białko
29.5 g
Tłuszcz
13.6 g
Węglowodany
16.7 g
Błonnik
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Polpettoni
5 Przepisów
Włochy
Włochy