Polpettone di tonno

Polpettone di tonno

4.4 623 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di pane a pezzi (2-3 cm)
  • 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
  • 320 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato (peso netto)
  • 2 uova
  • 600 g di acqua

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 303 kcal / 1268 kJ
Białko 29.5 g
Tłuszcz 13.6 g
Węglowodany 16.7 g
Błonnik 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...