Vellutata di finocchi e carote

4.8 1.7K ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • di finocchio a pezzi (2-3 cm)
    350 g
  • di carote pelate e a pezzi (2-3 cm)
    250 g
  • di porro a pezzi (2-3 cm)
    40 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • di acqua
    500 g
  • dado per brodo vegetale
    1
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    50 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 174.2 kcal / 728.8 kJ
Białko 6.3 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 14.2 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Sód 268.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...