Vellutata di finocchi e carote

4.8 1.7K ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 350 g di finocchio a pezzi (2-3 cm)
  • 250 g di carote pelate e a pezzi (2-3 cm)
  • 40 g di porro a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 500 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale
  • 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 174.2 kcal / 728.8 kJ
Białko 6.3 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 14.2 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Sód 268.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...