
Urządzenia i Akcesoria
Frittata con carciofi e piselli (senza uova)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porzioni
Składniki
-
di cipolla bianca in quarti100 g
-
di vino bianco300 g
-
di sale2 cucchiaino
-
di piselli surgelati200 g
-
carciofi puliti ed in quarti4
-
cubetti di ghiaccio5
-
di farina di ceci150 g
-
di olio extravergine di oliva20 g
-
di pepe macinato fresco2 pizzichi
-
di curcuma in polvere1 cucchiaino
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
260 kcal /
1088 kJ
Białko
15.3 g
Tłuszcz
7.4 g
Węglowodany
35.2 g
Błonnik
12.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Senza Uova
5 Przepisów
Włochy
Włochy