Involtini di verza capunet agrodolci

Involtini di verza capunet agrodolci

3.9 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 12 foglie di cavolo verza sbollentate (vedere consiglio)
  • 12 fettine di petto di pollo sottili
  • 100 g di prosciutto cotto a fettine
  • 40 g di uvetta sultanina ammolata per 10 minuti in acqua tiepida e strizzata
  • 100 g di mozzarella sgocciolata e a fettine
  • 1000 g di acqua
  • 2 cucchiai di aceto di vino bianco
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 1 foglia di alloro fresca lavata e asciugata

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 314 kcal / 1314 kJ
Białko 46.9 g
Tłuszcz 9.9 g
Węglowodany 10.1 g
Błonnik 3.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...