Flammenküche au poireau

Flammenküche au poireau

4.7 74 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 parts

Składniki

  • 200 g de farine de blé
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 110 g d'eau
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 5 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 500 g de blancs de poireau coupés en tronçons de 3-4 cm
  • 25 g de beurre
  • 6 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 100 g de crème fraîche
  • 100 g de fromage blanc nature
  • 150 g de lardons fumés

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 328.5 kcal / 1377.7 kJ
Białko 10.7 g
Tłuszcz 18.8 g
Węglowodany 28.5 g
Błonnik 3.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...