Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de pain grillé (au grille-pain), coupé en morceaux
- 350 g de pommes de terre
- 1000 g d'eau
- 350 g de dos de cabillaud
- 30 g de beurre demi-sel
- ½ citron jaune bio
- 500 g de carottes
- 1 œuf
- 50 g de farine
- 1 c. à soupe d'huile neutre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1945 kJ / 463 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 12 g
Alternatywne przepisy
Croquettes de poisson pané
30 min
Crème glacée au chocolat saine
Keine Bewertungen
Arancinis
3h
Eclairs au gianduja et noisettes
4h 15min
Croquettes de poisson
45 min
Brioches fourrées au praliné
2 Std. 45 Min
Boulettes de poulet au parmesan
1h 15min
Panzerotti aux poivrons
1 godz. 45 min
Fish cakes
1h 5min
Saumon en croûte au cresson
2 Std. 5 Min
Nuggets de poulet aux légumes
35min
Souvlaki de poulet et poivron, riz blanc
1 Std. 10 Min