Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
600
g de filets de julienne
lub 600 g de filets de poisson blanc - 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
-
80
g de pain dur, détaillé en morceaux
lub 80 g de chapelure - 900 g d'eau
- le jus d'un citron jaune
- 2 c. à soupe de farine de blé
- 2 œufs
- 10 g de beurre
- 10 g d'huile
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1330 kJ / 316 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Boulettes de riz et poulet à la vapeur
12h
Aumônières de petits légumes
40 Min
Chaussons au bœuf, petits pois et oignons nouveaux
1 Std. 10 Min
Cromesquis de pomme de terre au cœur nantais
1h
Boulettes de viande et pommes de terre au laurier
1 godz. 45 min
Croquettes de poisson pané
30 min
Mini-hamburgers italiens
40 Min
Chaussons aux légumes
40 Min
Chicken & biscuits
1h 5min
Pommes de terre farcies au lieu noir
1h
Croquettes de cabillaud, frites de carotte
1h 15min
Fajitas
35min