Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
600
g de filets de julienne
lub 600 g de filets de poisson blanc - 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
-
80
g de pain dur, détaillé en morceaux
lub 80 g de chapelure - 900 g d'eau
- le jus d'un citron jaune
- 2 c. à soupe de farine de blé
- 2 œufs
- 10 g de beurre
- 10 g d'huile
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1330 kJ / 316 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Nuggets de poulet aux légumes
35 dk
Croquettes de cabillaud, frites de carotte
1h 15min
Hamburger au canard
4sa
Pommes de terre farcies au lieu noir
1sa
Tarte fondue de poireau-fleurs de saumon
1 godz. 45 min
Hamburger tex-mex
4 godz. 25 min
Pizza aux pommes de terre
1 godz. 30 min
Cabillaud aux petits pois
1 godz. 40 min
Big Kahuna burger
2 Std. 45 Min
Poulet rôti farci
1h 50min
Croquettes de poisson pané
30 Min
Wrap au chèvre
1h 25min