Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 branches de persil frais
- 650 g de poisson blanc, sans peau, désarêté et coupé en morceaux
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 blanc d'œuf
- 100 g de farine de blé
- 3 œufs, battus à la fourchette
- 100 g de chapelure
- 2 c. à soupe d'huile neutre
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 389 kJ / 93 kcal
- Białko
- 10.3 g
- Węglowodany
- 8.1 g
- Tłuszcz
- 2.2 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Calzone
2hod. 50min
Hamburger au poulet
4h 30min
Boulettes de viande à la sauce tomate
45 min
Baguette roulée aux graines
2 godz. 35 min
Poisson pané
25min
Big Kahuna burger
2h 45min
Croquettes de cabillaud, frites de carotte
1 godz. 15 min
Boulettes épicées et nouilles chinoises
1h 30min
Bricks au crabe
45 min
Petites brochettes de poulet asiatiques
1 godz.
Nuggets de poulet aux légumes
35min
Croquettes de poisson à l'oignon
25min