Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 branches de persil frais
- 650 g de poisson blanc, sans peau, désarêté et coupé en morceaux
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 blanc d'œuf
- 100 g de farine de blé
- 3 œufs, battus à la fourchette
- 100 g de chapelure
- 2 c. à soupe d'huile neutre
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 389 kJ / 93 kcal
- Białko
- 10.3 g
- Węglowodany
- 8.1 g
- Tłuszcz
- 2.2 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Nuggets de poulet aux légumes
35 Min
Galettes de légumes
35 Min
Pommes de terre farcies au lieu noir
1sa
Poisson pané
25 dk
Chaussons aux légumes
40 dk
Pizzettes au fromage
1h 35 min
Boulettes de viande à la sauce tomate
45 Min
Croquettes de poisson à l'oignon
25 dk
Céréales croustillantes au chocolat et fruits secs
1sa
Boulettes de poulet au parmesan
1 Std. 15 Min
Petites brochettes de poulet asiatiques
1sa
Hamburgers
3 Std. 15 Min