Urządzenia i Akcesoria
Sporki Makaruli (Dirty Macaroni)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)25 g
-
onions quartered250 g
-
lard diced50 g
-
braising steak diced450 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
red wine50 g
-
water hot50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only25 g
-
garlic cloves crushed2
-
ground cinnamon½ tsp
-
cloves3
-
bay leaf1
-
macaroni pasta large or other tube-shaped pasta (e.g. penne, tortiglioni)300 g
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Białko
151 g
Kalorie
10266 kJ /
2442 kcal
Tłuszcz
83 g
Węglowodany
243 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Chicken in Yoghurt
1 godz.
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7 godz. 10 min
Pepper and Salami Sauce
45 min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 godz. 10 min
Chicken Pizzaiola
50 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Ham Hock Potato Bake
35 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min