Urządzenia i Akcesoria
Sweetcorn & Chorizo Chowder
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
white peppercorns2 Tbsp
-
onions quartered80 g
-
celery cut in pieces50 g
-
bacon cut in pieces50 g
-
garlic cloves2
-
smoked paprika plus extra for garnishing1 pinch
-
butter diced30 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)150 g
-
fresh sweetcorn kernels600 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
water800 g
-
chorizo thinly sliced at an angle250 g
-
fine sea salt1 pinch
-
single cream for serving
-
celery leaves for garnishing
-
fresh chives finely sliced, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
18 g
Kalorie
2142 kJ /
512 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1 godz.
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Leek and Potato Soup
1 godz.
Duck and Pork Terrine
52 godz.
Broccoli and stilton soup
30 min
Creamy Tomato Soup
25 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 min
Sweet Potato and Corn Chowder
45 min
Onion Soup
1 godz.
Cauliflower Cheese Soup
30 min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 min