Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
brown onions cut in wedges200 g
-
squid, whole, medium clean, cut in pieces (rings (2-3 cm) and tentacles)650 g
-
chorizo diced (1 cm), to taste60 - 80 g
-
carrots diced (1 cm)150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water350 g
-
½ tsp fish stock paste, homemadefish stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh red chilli deseeded, thinly sliced½
-
paprika to taste½ - 1 tsp
-
dried bay leaf1
-
judion butter beans drained400 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1104 mg
Białko
44 g
Kalorie
1990 kJ /
475 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon Fishcakes
1 godz. 50 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 godz.
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 godz. 30 min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 godz. 50 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Onion Soup
1 godz.
Leek and Potato Soup (TM5)
40 min