Bohnenpüree

Bohnenpüree

3.4 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 Portionen

Składniki

  • weiße Bohnen (Abtropfgew. 250 g)
    1 Dose
  • Bohnenkraut
    4 Stängel
    4 Stängel Majoran, abgezupft
  • Blattpetersilie abgezupft
    4 Stängel
  • Olivenöl
    80 g
  • Zitronensaft
    10 - 15 g
  • Salz
    ½ TL
  • Kreuzkümmel, gemahlen
    2 Prisen
  • Cayenne-Pfeffer, gemahlen
    2 Prisen

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 2 g
Kalorie 653 kJ / 156 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 3.2 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...