Urządzenia i Akcesoria
Linsenpastete
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
30 Scheiben
Składniki
-
grüne Linsen, getrocknet oder Tellerlinsen250 g
-
Wasser1400 g
-
Nudeln roh (z.B. Fusilli, Hörnchen, Muscheln)150 g
-
Paniermehl zum Ausstreuen
-
Olivenöl zum Einfetten
-
Zwiebeln halbiert260 - 280 g
-
Knoblauchzehe1
-
Champignons große Pilze halbiert400 g
-
Butter20 g
-
Majoran, getrocknet1 TL
-
Kräuterpfeffer1 TL
-
Salz1 ½ TL
-
Gemüsesalz1 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
3 g
Kalorie
232 kJ /
55 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Low Carb
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Buchweizencrêpes mit Camembert und frischen Kräutern
1 Std. 20 Min
Kichererbsencreme
9 Std. 45 Min
Bohnenpüree
10 Min
Apfel-Zwiebel-Suppe
50 Min
Rotkohl-Slaw mit Pistazien
30 Min
Rote Bete Tikki
1 Std.
Bohnen-Kräuter-Aufstrich
30 Min
Sojadrink
30 Min
Artischocken-Tofu-Püree
10 Min
Linsen auf Blattsalat mit Linsencreme
1 Std.
Gemüse-Taboulé
1 Std. 45 Min
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40 Min