Linsenpastete

Linsenpastete

3.2 9 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
30 Scheiben

Składniki

  • grüne Linsen, getrocknet oder Tellerlinsen
    250 g
  • Wasser
    1400 g
  • Nudeln roh (z.B. Fusilli, Hörnchen, Muscheln)
    150 g
  • Paniermehl zum Ausstreuen
  • Olivenöl zum Einfetten
  • Zwiebeln halbiert
    260 - 280 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Champignons große Pilze halbiert
    400 g
  • Butter
    20 g
  • Majoran, getrocknet
    1 TL
  • Kräuterpfeffer
    1 TL
  • Salz
    1 ½ TL
  • Gemüsesalz
    1 TL

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Scheibe

Białko 3 g
Kalorie 232 kJ / 55 kcal
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...