
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g Wasser
- 200 g Blattspinat, frisch
- 2 Zwiebeln halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 50 g Frischkäse
- 6 Eier
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 100 g Feta gewürfelt
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 192 kcal / 804 kJ
- Białko
- 11 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Węglowodany
- 2 g
- Błonnik
- 0.9 g
Alternatywne przepisy
Spinattorte
1 godz.
Blumenkohl-"Couscous"-Salat
10 min
Porreebällchen
1 godz.
Lauwarmer Pastinakensalat
1 godz. 5 min
Grünkohlmuffins
35 min
Buchweizencrêpes mit Camembert und frischen Kräutern
1 godz. 20 min
Möhrenquiche mit Salbei
1 godz. 35 min
Spinatrolle mit Ei und Käse
50 min
Ziegenkäse mit Zwiebelkonfit
30 min
Grünkohl-Omelette
35 min
Linsensalat mit Räucherforelle und Granatapfel
1 godz. 50 min
Grünkohl-Kartoffel-Frittata
1 godz. 10 min