Urządzenia i Akcesoria
Spinat-Frittata
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Wasser500 g
-
Blattspinat, frisch200 g
-
Zwiebeln halbiert2
-
Knoblauchzehe1
-
Öl20 g
-
Frischkäse50 g
-
Eier6
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Feta gewürfelt100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
11 g
Kalorie
804 kJ /
192 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roggentarte mit roten Linsen
2 godz.
Sellerie-Möhren-Bratlinge
20 min
Zucchinitarte
45 min
Gemüse-Frittata
40 min
Wirsingtarte
1 godz. 30 min
Quiche mit Porree und Räucherlachs
1 godz. 40 min
Blumenkohl-Flammkuchen
1 godz. 15 min
Lauwarmer Pastinakensalat
1 godz. 5 min
Spinatcrumble mit Käsestreuseln
1 godz.
Erbsen-Zucchini-Küchlein
1 godz.
Möhrenquiche mit Salbei
1 godz. 35 min
Spinattorte
1 godz.