Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g Wasser
- 200 g Blattspinat, frisch
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 50 g Frischkäse
- 6 Eier
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 100 g Feta, gewürfelt
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 804 kJ / 192 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 0.9 g
Alternatywne przepisy
Sellerie-Topfen-Quiche mit Räucherforelle
1 godz. 25 min
Grünkohl-Risotto
40min
Steckrüben-Pie
1 Std. 50 Min
Wirsingtarte
1 Std. 30 Min
Karotten-Bärlauchfrittata
30min
Spinattorte
1h
Porree-Pilz-Quiche
2 Std. 10 Min
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1 Std. 30 Min
Gemüse-Fritatta mit Kresse
1h
Obstcrumble
50 min
Grünkohltarte
2h
Spinatcrumble mit Käsestreuseln
1h