
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g Wasser
- 200 g Blattspinat, frisch
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 50 g Frischkäse
- 6 Eier
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 100 g Feta, gewürfelt
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 804 kJ / 192 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 0.9 g
Alternatywne przepisy
Mangold in Cidre mit Pute
1h
Pastinakenpuffer
40min
Spinattorte
1h
Blumenkohl-Puffer
30 min
Karotten-Fenchel-Frittata mit Ricotta
30 min
Sellerie-Topfen-Quiche mit Räucherforelle
1 Std. 25 Min
Spinatrolle mit Ei und Käse
50min
Blumenkohl-Flammkuchen
1h 15min
Gemüse-Frittata
40min
Wirsingtarte
1h 30min
Grünkohltarte
2 godz.
Grünkohl-Omelette
35 min