Urządzenia i Akcesoria
Spinat-Frittata
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Wasser500 g
-
Blattspinat, frisch200 g
-
Zwiebeln halbiert2
-
Knoblauchzehe1
-
Öl20 g
-
Frischkäse50 g
-
Eier6
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Feta gewürfelt100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
11 g
Kalorie
804 kJ /
192 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buchweizen-Waffeln mit Gemüsetopping
2 godz.
Spinat-Pilz-Quiche-Cups
40 min
Dinkel-Hähnchen-Salat
45 min
Buchweizen-Crêpes mit Ahornsirup und Orangenfilets
1 godz.
Spinat-Tomaten-Omelette
40 min
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1 godz. 30 min
Kichererbsen-Nocken
50 min
Spinatrolle mit Ei und Käse
50 min
Spinattorte
1 godz.
Gemüse-Frittata
40 min
Porree-Pilz-Quiche
2 godz. 10 min
Grünkohltarte
2 godz.