Urządzenia i Akcesoria
Mango-Radicchio-Salat mit Quinoa
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 Portionen
Składniki
-
Quinoa50 g
-
Wasser200 g
-
Thymian, getrocknet (opcjonalnie)½ TL
-
Fenchelknolle mit Grün, in Streifen200 g
-
Mango, reif200 g
-
Frühlingszwiebeln2
-
Radicchio (ca. 150 g), in Stücken (2 cm)1
-
Senf mittelscharf20 g
-
Honig flüssig20 g
-
Obstessig20 g
-
Öl20 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer nach Geschmack2 - 3 Prisen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
1401 kJ /
334 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
7.6 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fenchel-Trauben-Salat
10 min
Fenchel-Melonen-Salat
20 min
Spargel-Erdbeer-Salat
1 godz. 35 min
Warmer Linsen-Spargelsalat
1 godz.
Grapefruit-Avocado-Salat
25 min
Bulgursalat mit Fenchel und Orangen
35 min
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1 godz.
Papaya-Linsen-Salat
25 min
Quinoasalat mit Granatapfel und Kürbis
1 godz.
Fenchel-Apfel-Salat
10 min
Fenchel-Orangen-Salat
10 min
Winterlicher Quinoasalat
40 min