Wersje kompatybilne
Erbsen-Reis-Salat mit Rote Bete und Koriander-Lachs
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 geh. TL Korianderkörner
- 2 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 10 Stängel Thymian, abgezupft
- 3 - 4 Frühlingszwiebeln, Weißes in Stücken (1,5 cm), Hellgrünes in feinen Ringen
- 20 g Pflanzenöl
- 500 g Rote Bete, gekocht
- 40 g Balsamico, hell
- 1240 g Wasser
- 150 g Langkornreis
- 200 g Erbsen, TK
- 500 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut
- 2 TL Honig, flüssig
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2252 kJ / 537 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 19 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kabeljau mit Hirse und Pfirsichsauce
30min
Kohlrabisuppe mit geröstetem Quinoa
50min
Grüne Minestrone
30min
Erbsencremesuppe
25 Min
Wurzelgemüse mit Krenhollandaise
55min
Thunfisch mit Kartoffelragout
50min
Polenta mit Wurzeln und Seelachsfilet
50min
Gefüllte Poulardenbrust mit Morcheln und Ingwer-Karotten
50min
Gerste mit Paradeisern und Henderl
45min
Fencheleintopf
35min
Grüne Kartoffelsuppe mit Lachs
30min
Sellerie-Möhren-Eintopf
50min